innehåll med budskap


Jag fotograferar med känsla och vill att varje bild jag tar ska förmedla ett budskap. Bilderna på min hemsida får tala för sig själv, men viktigast kommer alltid vara det mest klyschiga: en bild säger mer än 1000 ord.

branscher


Jag har jobbat med många olika branscher, allt ifrån utbildning till hotell och industri. Det som ligger mig allra närmast om hjärtat kommer nog alltid vara det som är lite mer lifestyleinspirerat som hotell, restaurang och familjeliv. Jag inspireras också av produkter och varumärken som är väldigt passionerade. Jag arbetar till exempel med ett företag som tappar eget premiumvatten. Jag har samarbetat med en del varumärken inom skönhetsbranschen, vilket jag också tycker är otroligt roligt. Men till saken hör att jag är anställd som content creator på en industri, så jag tycker ju faktiskt precis lika mycket om det.

enkelt


Att ta bilder ska inte vara svårt. Det ska bara hända. Att ha bra innehåll av hög kvalitet som förstärker varumärket och det man vill säga gör marknadsföringens resa mycket enklare.

Priser & paket

Timma

Fotografering per timma. I priset ingår planeringsmöte, fotografering 60 minuter, reseersättning (max antal km), galleri med samtliga de bästa bilderna redigerade, digital leverans i två olika format, fri användningsrätt.


5500 kr/timme (min 2 timmar)

halvdag

Fotografering halvdag. I priset ingår planeringsmöte, fotografering 4 timmar, reseersättning (max antal km), galleri med samtliga de bästa bilderna redigerade, digital leverans i två olika format, fri användningsrätt.


18.000 kronor

offert

Har ni andra önskemål eller speciella förutsättningar är jag bara ett mail eller telefonsamtal bort. Jag sätter ihop ett personligt paket efter era behov.


kontakta mig

Skicka bokningsförfrågan