innehåll med budskap


Jag fotograferar med känsla och vill att varje bild jag tar ska förmedla ett budskap. Bilderna på min hemsida får tala för sig själv, men viktigast kommer alltid vara det mest klyschiga: en bild säger mer än 1000 ord.

branscher


Jag har jobbat med många olika branscher, allt ifrån utbildning till hotell och industri. Det som ligger mig allra närmast om hjärtat kommer nog alltid vara det som är lite mer lifestyleinspirerat som hotell, restaurang och familjeliv. Jag inspireras också av produkter och varumärken som är väldigt passionerade. Jag arbetar till exempel med ett företag som tappar eget premiumvatten. Jag har samarbetat med en del varumärken inom skönhetsbranschen, vilket jag också tycker är otroligt roligt. Men till saken hör att jag är anställd som content creator på en industri, så jag tycker ju faktiskt precis lika mycket om det.

enkelt


Att ta bilder till sociala kanaler ska inte vara svårt. Det ska bara hända. Sociala medier är det främsta sättet att synas idag - och då ska det vara kul att jobba med dessa medier. Att ha bra innehåll av hög kvalitet som förstärker varumärket och det man vill säga gör resan mycket enklare.

Priser & paket

hela paketet

Lämna över era sociala medier i mina händer. Jag sköter foto, film och textproduktion. Inför varje månad presenterar jag en contentplan som ni får forma tillsammans med mig. Bilderna samlas i en bildbank så ni har kvar dem till andra tillfällen också.


Fr 1200 kr/vecka

bara content

Jag levererar bild- och/eller filmmaterial efter behov och förfrågan. Materialet får ni fri användningsrätt till.

I priset ingår 60 minuter fotografering, redigering samt alla de bästa bilderna redigerade, levererade digitalt i två olika format.


fr 5000 kr/timme

offert

Har ni andra önskemål eller speciella förutsättningar är jag bara ett mail eller telefonsamtal bort. Jag sätter ihop ett personligt paket efter era behov.


kontakta mig

hela paketet prispaket

Till samtliga paket ingår: planeringsmöten, contentplan månad för månad, allt innehåll i form av bild, film och text, all publicering, hjälp med annonsering och kampanjer, samtligt material arkiverat i en personlig bildbank samt fri support dygnet runt - året runt. Priserna nedan är räknade för två medier (Facebook och Instagram) med 3-5 inlägg/vecka.


Alla priser inkl. moms.

1 månad

1500 kr/vecka

Totalt 6000 kr

3 månader

1400 kr/vecka

Totalt 16.800 kr

6 månader

1300 kr/vecka

Totalt 31.200 kr

12 månader

1200 kr/vecka

Totalt 57.600 kr

skicka bokningsförfrågan