Varför?


Bilder är minnen. Tyvärr samlar de ofta damm i telefonen, på datorn eller i någon molntjänst och till slut har man ingen aning om var bilderna finns. Därför tycker jag att man faktiskt ska göra något med sina bilder. Jag rekommenderarprodukter av bra kvalitet som gör bilderna rättvisa.


Det finns oändligt många val på marknaden idag, vissa bättre och vissa sämre. Bra produkter kostar lite mer pengar, men de håller istället i många, många år.

fine art prints

hahnemühle studio enhanced

Detta papper har en matt, slät yta med vit bas som ger god färgåtergivning. Ytvikten ligger på 210 gr och är arkivbeständigt. Papperet är ett kvalitetspapper (fine art) av 100% cellulosa. Den släta ytan kan gör att bilden upplevs skarpare gentemot ett papper med grövre struktur.


Detta är det billigare alternativet för fine art prints.

museum etching akvarellpapper

Låt bilderna bli riktiga konstverk. Hahnemühle Museum Etching akvarellpapper har otroligt hög kvalitet med grov struktur. Papperet är syrafritt och därmed arkivbeständigt, dvs - den håller under lång tid under rätt förutsättningar. Ytvikt 350 gr, 100% bomull.


Pris från 950 kronor.

storlekar

30x40 cm

450 SEK - 2 st 800 SEK
Ram och montering totalt 750 SEK/st


fr. 450 sek

40x50 cm

550 SEK, 2 st 900 SEK
Ram och montering totalt 950 SEK/st


FR. 550 SEK

50x70 cm

750 SEK, 2 st 1200 SEK
Ram och montering totalt 1250 SEK/st


FR. 750 SEK

70x100 cm

1100 SEK, 2 st 2000 SEK
Ram och montering - kontakta för totalpris


FR. 1100 SEK

FOTOBOK


Hur vill du minnas? Jag vill gärna ha något att bläddra i. Så många bilder man har sparade på olika ställen, men det händer alldeles för sällan att man faktiskt tittar på dem.


En fotobok skapar möjligheten att tillsammans titta, känna och minnas. Ge den presenten till er själva.

specifikationer

LAYFLAT

Alla fotoböcker har layflat-bindning, vilket innebär att foton kan placeras över en hel dubbelsida utan att något av bilden förloras i veckningen.

160 sidor

Fotoböckerna kan tryckas med upp till 160 sidor, vilket innebär att du till exempel får plats med bilder från en hel bröllopsdag eller kanske från flera fotograferingar.

Omslag i linne

Fotoböckerna har ett omslag i linne som skapar en elegant och minimalistisk look. Möjligheten att lägga till en personlig skrift på framsidan finns. Om inte linne är önskvärt om omslag är det även möjligt att välja konstläder i färgerna svart eller vitt.


Vegansk. 100% bommull, 85% linne, 15% rayon.

Rengör ytan med torr mikrofiberduk.

Papper

Bilderna trycks på matt fotopapper på extra tjocka sidor. Detta innebär att du faktiskt kan (försiktigt) torka av ytorna ifall till exempel några små händer varit och känt på dem. De extra tjocka sidorna gör även att varje blad är extra tåligt och du behöver inte vara rädd att de viks i kanterna. Dessutom blir fotoboken tjockare och ser otroligt stilfull ut.


Halvblank matt yta. 234 g/m3. Fingeravtryck knappast synliga. Långtidsförvaring under 10 grader celsius. FSC certifierad. Använd inte vatten för rengöring av ytan. Använd en mjuk mikrofiberduk vid behov, men se till så inget smuts ligger i vägen och repar sidorna.

box

Varje fotobok levereras i en vacker presentbox, även denna i linneomslag. Du väljer själv om du förvarar fotoboken i boxen eller använder den till något annat. Oavsett är även den väldigt smakfull och passar väl in i inredningen.

vadderat omslag

Det hårda omslaget är fyllt med ett extra mjukt vadderat lager (3 millimeter) som ger en extra touch till fokens finish.

storlekar

28x28 cm

Fotobok med layflatbindning, vadderat omslag i linne, extra tjocka sidor. Mått: 28x28 centimeter. Pris bestäms efter antal bilder och sidor.


FR. 2400 SEK

42x28 cm

Fotobok med layflatbindning, vadderat omslag i linne, extra tjocka sidor. Mått: 42x28 centimeter. Pris bestäms efter antal bilder och sidor.


FR. 2700 SEK

28x19 cm

Fotobok med layflatbindning, vadderat omslag i linne, extra tjocka sidor. Mått: 28x19 centimeter. Pris bestäms efter antal bilder och sidor.


FR. 2200 SEK